Unilever San. ve Tic. Türk A.Ş

A) Tuz Azaltma Faaliyetleri


  1. Knorr Ezogelin Çorba: Önceki tuz değeri 0.725 g/100mL, Reformülasyon sonrası tuz değeri 0.6 g/100mL. Azaltma: %17
  2. Knorr Yayla Çorba: Önceki tuz değeri 0.75 g/100mL, Reformülasyon sonrası tuz değeri 0.6 g/100mL. Azaltma: % 20
  3. Knorr Şehriyeli Tavuk Çorba: Önceki tuz değeri 0.65 g/100mL, Reformülasyon sonrası tuz değeri 0.6 g/100mL. Azaltma: % 7
  4. Knorr Kremalı Sebze Çorbası - UFS: Önceki tuz değeri 0.73 g/100mL, Reformülasyon sonrası tuz değeri 0.69 g/100mL. Azaltma: %5
  5. Knorr Çıtır Pane Harcı - UFS: Önceki tuz değeri 0.72 g/100mL, Reformülasyon sonrası tuz değeri 0.66 g/100mL. Azaltma: %8

B) Şeker Azaltma Faaliyetleri


C) Diğer/Fiziksel Aktivite