Aile Hekimliği Eğitim ve İzleme Daire Başkanlığı koordinasyonunda Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Çayyolu Eğitim Aile Sağlığı Merkezine izleme ve değerlendirme ziyareti gerçekleştirilmiştir. - 22.05.2024

22.05.2024 tarihinde Halk Sağlığı Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Süleyman ÖZSARI, Hukuk ve Mevzuat Dairesi Başkanı Av. Halil ŞEN, Aile Hekimliği Eğitim ve İzleme Dairesi Başkanı Uzm. Dr. Tuğba GÜLER SÖNMEZ ve Aile Hekimliği Eğitim ve İzleme Dairesi Başkanlığı personeli, Ankara Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Hasan GÜL, Ankara Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Beyhan İNCE, Çankaya İlçe Sağlık Müdürü Dr. Nuran İÇÖZ KILIÇARSLAN ve ekibi tarafından Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Çayyolu Eğitim Aile Sağlığı Merkezine izleme ve değerlendirme ziyareti gerçekleştirilmiştir. Ankara Şehir Hastanesi Aile Hekimliği Kliniği Eğitim Sorumluları Prof. Dr. Adem Özkara, Prof. Dr. Ahmet Keskin ve ekibi ile Eğitim ASM iyi uygulama örnekleri, temenni ve eksikliklerle ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir.

resim2
resim1