Mesul Müdür Güncelleme Eğitim Sunumlarının Sisteme Yüklenmesi Hakkında Duyuru (22.09.2023)

Biyosidal Ürünlerin Kullanım Usul ve Esasları Hakkında Yönetmeliğin 27 nci maddesine istinaden, mesul müdür sertifikasının 10 yıllık geçerlilik süresi dolan ve İl Sağlık Müdürlüklerince başvuruları Bakanlığımıza gönderilen katılımcılar siteme tanımlanmıştır.

Biyosidal Ürün Mesul Müdür Güncelleme Eğitimi Bakanlığımızın Uzaktan Sağlık Eğitim Sistemi (USES) üzerinden online olarak yapılacak olup katılımcıların   https://egitim.saglik.gov.tr/ web adresi üzerinden sisteme giriş yaparak 02 Ekim 2023 tarihi sonuna kadar eğitimlerini eksiksiz olarak tamamlamaları gerekmektedir.

Katılımcılar https://egitim.saglik.gov.tr/ web sayfasında “Giriş” menüsündeki “e-Devlet” linki üzerinden sisteme giriş yapabilecektir. USES Katılımcı Kılavuzu’na ulaşmak için pdftıklayınız.

Güncelleme eğitimi sonunda herhangi bir yeterlik sınavı yapılmamakla birlikte ders sürelerinin tamamlanması önem arz etmektedir. Eğitim süresini tamamlamayan katılımcılar başarısız sayılmakta olup mağduriyet yaşanmaması için katılımcıların süreyi tamamlaması ve kontrol panelinden de “Tamamlandı” ibaresinin görülmesi gerekmektedir.

Eğitimi tamamlayanların toplu sertifikası başvuru yapılan İl Sağlık Müdürlüğüne gönderilecek ve sertifika teslim işlemi İl Sağlık Müdürlükleri tarafından yapılacaktır.

Publish modules to the "offcanvs" position.