• Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından 4 Şubat Kanser Haftası kapsamında Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Bilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Evrim ERDEMOĞLU tarafından halk günlerinde bilgilendirme yapılmıştır.
  • Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Onkoloji öğretim üyesi Prof. Dr. Murat KOÇER tarafından yerel basında Kanserde Erken Tanı hakkında Isparta Yerel Basında bilgilendirme yapmıştır.
  • Şehir Hastanesinde görevli eğitim hemşirelerince hasta ve çalışanlara yönelik eğitim faaliyetleri düzenlenmiştir.
  • KETEM doktor, ebe ve hemşireleri tarafından KETEM’ e başvuran ve ilçelerden gelenlere kanser ve erken teşhisin önemi hakkında eğitim verildi.

İlimiz ilçe Toplum Sağlığı Merkezleri ve Hastaneler tarafından;

• Aksu TSM’ de 40 kişiye halk eğitimi,
  • Atabey TSM ‘de 10 kişiye halk eğitimi,
  • Eğirdir TSM tarafından 13 kişiye hizmet içi eğitimi,
  • Yalvaç TSM’ 192 kişiye halk eğitimi de köylerde kişilere broşür dağıtılmış, halk eğitimi ve bilgilendirme yapılmıştır.
  • Gelendost TSM tarafından 16 Kişiye Hizmet içi eğitimi, 19 Kişiye Halk eğitimi,
  • Keçiborlu TSM’ de 27 kişiye hizmet içi eğitimi, 42kişiye halk eğitimi, 1 Stant kurulumu ve100 eğitim broşürü dağıtıldı.
  • Yenişarbademli TSM’ de 13 kişiye halk eğitimi, 12 Kişiye hizmet içi eğitimi,
  • Şarkikaraağaç TSM’ de halk eğitimi ve hizmet içi eğitim faaliyetleri yapıldı.
  • KETEM ’de 101 Hizmet İçi eğitim ve Semt Pazarlarında 500 broşür dağıtımı yapıldı.
  • Sütçüler TSM’de 97 kişiye Halk Eğitimi,
  • Özel Meddem Hastanesince 20 Kişiye Hizmet İçi eğitim
  • Senirkent TSM’de 24 kişiye Halk Eğitim,1 Stant kurulmuş ve 50 Broşür dağıtılmış 17 kişiye Hizmet İçi Eğitimi verilmiştir.
  • Şehir Hastanesinde 13 Kişiye Halk Eğitimi, 10 Kişiye Hizmet İçi Eğitimi
  • Gönen TSM’ de 1 stant kurulumu ve 59 kişiye halk eğitimi, 20 kişiye hizmet içi eğitimi verilmiştir. 150 Adet afiş dağıtıldı.

Tüm sağlık kurum ve kuruluşlarına afişler ve broşürler verilerek, eğitimlerde kullanılması ve halkın görebileceği yerlere asılması sağlandı.

Hastanelerimizde uzman doktorlarımız tarafından personellere ve halka eğitimler düzenlenmiştir.