• Süleyman Demirel Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Sefa Alperen ÖZTÜRK tarafından ilimizde bulunan gazete ve medyada bilgilendirme yapmıştır.
  • Sağlıklı Yaşam Merkezi KETEM birimi tarafından ilçelerden gelen ve KETEM’e başvuran kişilere prostat kanseri hakkında bilgilendirme yapılmış ve broşür dağıtılmıştır.
  • İlimiz ilçe Toplum Sağlığı Merkezleri ve Hastaneler tarafından; Aksu TSM’ de 2 Defa 17 kişiye halk eğitimi, 2 Stant kurulmuş olup Atabey TSM ‘de 10 Kişiye halk eğitim,
  • Eğirdir İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Gaziler günü etkinliği kapsamında 50 kişiye hizmet içi eğitim verildi ve broşür dağıtıldı. Pazar yerinde stant kurulmuştur.
  • Gelendost TSM tarafından stant kurularak halka broşür ve bilgilendirme yapılmıştır.16 kişiye Hizmet içi eğitim verilmiştir.
  • Yalvaç İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından 48 Kişiye halk eğitimi ve bilgilendirme yapılmıştır.
  • Şehit Yunus Emre Devlet Hastanesi tarafından 23 kişi çalışanlara yönelik prostat kanseri ve teşhisine yönelik bilgilendirme eğitimi yapılmıştır.
  • Sütçüler TSM tarafından 19 Kişiye Halk Eğitimi verilmiştir.
  • Keçiborlu TSM’ de 4 Stant kurulmuş olup 84 kişiye halk eğitimi ve 100 Adet broşür dağıtılmıştır. 29 kişiye hizmet içi eğitimi,
  • Yenişarbademli TSM’ de 15 kişiye halk eğitimi, 8 Kişiye hizmet içi eğitim
  • Şarkikaraağaç TSM’ de 32 Kişiye halk eğitimi ve hizmet içi eğitim faaliyetleri yapıldı.
  • Senirkent TSM tarafından Köylerde ve Devlet hastanesinden 30 Kişiye Halk Eğitimi 13 Kişiye Hizmet içi Eğitim
  • Gönen TSM’ de 1 stant kurulumu ve 17 kişiye halk eğitimi, 20 kişiye hizmet içi eğitimi verilmiştir.
  • Hastanelerimizde Uzman Doktorlarımız tarafından Personellere ve Halka eğitimler düzenlenmiştir.