• Bolu İl Sağlık Müdürlüğü ve Bolu Kızılay Şubesi iş birliği yapılarak olarak HIGHWAY AVM'de stant açıldı. Bolu İl Sağlık Müdürü Sayın Öğrt. Üyesi Dr. Muhammed Emin DEMİRKOL, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı, Başkan yardımcısı, Kızılay çalışanları ve halkın katılımıyla, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Halk Oyunları Ekibi tarafından Meme Kanserini temsil eden pembe tişörtlerle gösteri yapıldı. Açılan stantta; Meme Kanseri Erken Teşhisine dikkat çekildi.
  • Bolu il Sağlık Müdürlüğü Kanser Birimi olarak organize sanayi bölgesindeki fabrikalarla iş birliği yapılarak 7 seans da 1.200 kişiye konu ile ilgili eğitim yapılmış, Rahim ağzı kanser tarama aracımızla da tarama yapılmıştır.
  • Sağlık Müdürlüğü ve Toplum Sağlığı Merkezi tarafından Kuran kursların da 25 seans da 950 kadına “Kanser ve Kanser Taramaları” ile ilgili eğitimler verilerek farkındalık arttırılmıştır.
  • Sağlık İl Müdürlüğü kanser birimi olarak KETEM de 30 kadına konu ile ilgili bilgilendirme yapılıp ardından, yaş guruplarına göre taramaları yapılmıştır.
  • Evinin sultanları voleybol turnuvası adı altında 11 takımın katıldığı meme kanseri farkındalığı voleybol turnuvası düzenlenmiştir.
  • 20/10/2019 tarihinde Sağlık İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezi ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencilerinin katılımıyla meme kanserine dikkat çekmek için yürüyüş yapılmıştır.
  • İlçe Toplum Sağlığı Merkezleri tarafından hizmet içi ve halk eğitimleri ile konuya dikkat çekilmiş açılan stantlar ile de farkındalık arttırılmıştır.
  • İlçe Devlet Hastanelerinde açılan stantlarla konuya dikkat çekilmiş dağıtılan broşürlerle farkındalık arttırılmıştır.
  • Bolu İzzet Baysal EAH de poliklinikte stant açılarak halka ve sağlık personeline konu ile ilgili gün boyu bilgi verilmiştir. Maket üzerinde kendi kendine meme muayenesi anlatılarak konunun önemine dikkat çekilmiştir.
  • Özel Çağsu Hastanesi Bolu Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu ile iş birliği yaparak Meme Kanseri konulu konferans düzenlemiş olup katılımcılara pembe kurdele takarak konuya dikkat çekmiştir.