08 Haziran 2023 tarihinde Van ilinde “Van Kanser Kayıtçılığı Yerinde Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı” yapılmıştır.

08 Haziran 2023 tarihinde Van ilinde, Kanser Daire Başkanlığımız tarafından düzenlenen “Van Kanser Kayıtçılığı Yerinde Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı” yapılmıştır. Bu toplantıya Kanser Daire Başkanlığı yetkilileri, İl Sağlık Müdürü, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı ve Başkan Yardımcısı, Üniversite ve Bölge Eğitim Araştırma Hastaneleri Başhekim ve Yardımcıları, Özel Patoloji Laboratuvarı yetkilileri, Özel Hastane Yetkilileri, Kanser Kayıt Merkezi ve Hastane Kanser Kayıt Birimleri çalışanlarının katılımı sağlanmıştır. Toplantıda Van ili kanser kayıtçılığı çalışmaları değerlendirilmiştir.

1   2   3