fab fa-instagram
fab fa-facebook-f
fab fa-twitter

Glutensiz Cevizli Erişte

Cevizİçindekiler

  • Glutensiz erişte (60 g)
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
  • 1 büyük boy ceviz içi (10 g)
  • 1 çay kaşığı tuz

Hazırlanışı

  • Tencereye su biraz tuz ve sıvı yağı koyup kaynatın.
  • Kaynamış suya glutensiz erişteleri atın ve yumuşayana kadar pişirin.
  • Glutensiz eriştelerin pişmesine yakın tereyağını eritin.
  • Tereyağını eriştenin üzerine döküp, tuzunu ve cevizini ekleyin.

Sarımsak, salça, tuz ve baharatlar 1 yaş üzerindeki çocuklar için uygundur.

* Tarifler için ayrı mutfak alanı, ayrı mutfak araç-gereçleri kullanın  ya da aynı mutfak alanı kullanılacaksa iyice temizleyin.