Glutensiz Cevizli Erişte
İçindekiler
- Glutensiz erişte (60 g)
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
- 1 büyük boy ceviz içi (10 g)
- 1 çay kaşığı tuz
Hazırlanışı
- Tencereye su biraz tuz ve sıvı yağı koyup kaynatın.
- Kaynamış suya glutensiz erişteleri atın ve yumuşayana kadar pişirin.
- Glutensiz eriştelerin pişmesine yakın tereyağını eritin.
- Tereyağını eriştenin üzerine döküp, tuzunu ve cevizini ekleyin.
Sarımsak, salça, tuz ve baharatlar 1 yaş üzerindeki çocuklar için uygundur.
* Tarifler için ayrı mutfak alanı, ayrı mutfak araç-gereçleri kullanın ya da aynı mutfak alanı kullanılacaksa iyice temizleyin.